Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Εκλογές 2023: Τι βρίσκουν στην κάλπη οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

Ελλάδα

Τα περίεργα πράγματα που έχουν βρει μέσα στην κάλπη αλλά και πολλά μπερδέματα και περίεργες συμπεριφορές από εκλογείς θυμούνται δικαστικοί αντιπρόσωποι σε προηγούμενες εκλογές.

Όπως λένε στην κάμερα της ΕΡΤ έχουν βρει μέσα στην κάλπη, χρήματα, σημειώματα, βρισιές, ζωγραφιές σεξουαλικού περιεχομένου ακόμη και σημειώματα και φωτογραφίες. «Μία κυρία έριξε την ταυτότητα της μέσα στην κάλπη μαζί με τον φάκελο», λέει δικαστικός αντιπρόσωπος.

«Στις εκλογές μετά μνημονίων, στα ψηφοδέλτια κυρίως το λευκό ή έβαζαν τρία μαζί και λέγανε: κανέναν δεν ψηφίζω, είναι όλοι άχρηστοι», θυμάται ένας δικαστικός αντιπρόσωπος.

Μία δικαστική αντιπρόσωπος εξηγεί ότι μία ηλικιωμένη της ζήτησε να την βοηθήσει στο παραβάν να ψηφίσει το κόμμα που ήθελε. Πράγματι η δικαστική αντιπρόσωπος πήγε μαζί της στο παραβάν και έβαλε το ψηφοδέλτιο που της υπέδειξε στον φάκελο. Τότε η γυναίκα της είπε ότι την… δοκίμαζε αν θα έβαζε το ψηφοδέλτιο που της ζήτησε ή όχι.

«Στην Αθήνα σε ένα εκλογικό κέντρο που μία κυρία ήρθε με ένα λευκό, όμορφο φόρεμα. Ήταν εκπρόσωπος κόμματος. Κατά λάθος εγώ όταν άνοιγα τα μελάνια της έριξα όλο το μελάνι. Της έκανα το φόρεμα μπλε οπότε ήταν μία τραγική κατάσταση γι’ αυτή και κωμική για τους υπόλοιπους», υπογράμμισε δικαστικός αντιπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκινάει από σήμερα η μεγάλη έξοδος για το Πάσχα - Άστατος ο καιρός στο σούβλισμα του οβελία

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται με πάρα πολύ κόσμο να εγκαταλείπει τις μεγάλες πόλεις ώστε να περάσουν τις άγιες ημέρες παραδοσιακά κοντά στη φύση και τις οικογένειές ...

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...