Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Χανιά: Προσήλθε στην κάλπη στα 98 του χρόνια και με τα μυαλά…. 420

Ελλάδα

Ο κύριος Στρατής Τσουράκης, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Αποκόρωνα Χανίων, προσήλθε προκειμένου να ψηφίσει για τις εκλογές, στο 283 εκλογικό τμήμα Αγίου Ιωάννη, σε ηλικία 98 ετών.

Ο ηλικιωμένος κύριος, σύμφωνα με το “flashnews“, εκτίμησε ότι μπορεί να ψηφίσει άλλη μια φορά, αν και δημοσιογράφοι και παρευρισκόμενα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, του ευχήθηκαν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα πολλές φορές ακόμη.

Σε δηλώσεις που έκανε, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ανέφερε: «Βεβαίως ψήφισα, είμαι 98 ετών, μπορεί να ψηφίσω άλλη μία φορά. Βεβαίως και πρέπει όλοι να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Εφ’ όσον λειτουργεί το μυαλό μου, μην πούμε 400, ας πούμε 420 θα ψηφίζω».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...