Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Εξαντλήθηκαν τα ραντεβού για την έκδοση νέων ταυτοτήτων

Ελλάδα

Πάνω από 63.000 ραντεβού κλείστηκαν για την έκδοση νέων ταυτοτήτων μόλις σε πέντε ημέρες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε πως ανοίγουν ραντεβού και τον Δεκέμβριο λόγω της αυξημένης ζήτησης.

«Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τις πρωτεύουσες νομών, τα ραντεβού έχουν εξαντληθεί επομένως θα υπάρξει διάθεση ραντεβού και για τον μήνα Δεκέμβριο».

Αυτήν την στιγμή λειτουργούν 429 θέσεις εξυπηρέτησης σε 367 σημεία, που μπορούν να φέρουν εις πέρας περίπου 50.000 αιτήσεις ανά μήνα, σύμφωνα με το Mega.

Μέχρι σήμερα από 98.000 διαθέσιμα ραντεβού κλείστηκαν τα 63.000, δηλαδή σε ποσοστό 61%.

Διχάζονται για τις νέες ταυτότητες

Οι ψηφιακές ταυτότητες έρχονται για να διευκολύνουν τη ζωή μας, ενίοτε και να διχάσουν όμως. Οι απόψεις διίστανται, ενώ οι αρνητές των ψηφιακών ταυτοτήτων συνεχίζουν ακάθεκτοι το κήρυγμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρήστες τους διαδικτύου εξακολουθούν να καπηλεύονται την χριστιανοσύνη τονίζοντας πως όποιος πάρει τη νέα ταυτότητα προδίδει τον Χριστό.

Μάλιστα, εναντιώνονται και κατά της Ιεράς Συνόδου που με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως η ψηφιακή ταυτότητα είναι δημόσιο έγγραφο και ουδεμία σχέση έχει με την πίστη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Καιρός: Ο θερμότερος Απρίλιος σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Αιγαίο τα τελευταία 15 χρόνια

Ο θερμότερος Απρίλιος των τελευταίων 15 ετών ήταν ο φετινός για Θεσσαλία, Πελοπόννησο και νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη η θερμοκρασία ανέβηκε έως και 12 βαθμούς παραπάνω από τα...

Φόρτωση άρθρων...