Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Ελευσίνα: Ισχυρή έκρηξη σε ψητοπωλείο από εκρηκτικό μηχανισμό

Ισχυρή έκρηξη έγινε τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο στην Ελευσίνα. Πληροφορίες αναφέρουν τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η επιχείρηση.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ψητοπωλεία στην περιοχή, που ανήκει σε επιχειρηματία που διαθέτει μεγάλη μονάδα κρεάτων και τα ξημερώματα το κατάστημά του έγινε στόχος αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τους δράστες τη στιγμή που έφτασαν με μηχανή στην είσοδο του καταστήματος.

Ο άνδρας αφού τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη, που κατέστρεψε το κατάστημα.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και πυροτεχνουργοί από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό περίπου στις 04:30 το πρωί. Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τοποθέτησαν βόμβα στο κατάστημα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της επιχείρησης. Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται σε σοκ και από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο σημείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Πέφτει έως 9 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες και η αφρικανική σκόνη

Αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες, η πτώση της θερμοκρασίας και η αφρικ...

Φόρτωση άρθρων...