Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Ένας 58χρονος άνδρας πυροβόλησε έναν 50χρονο στη Νέα Αρτάκη

Ελλάδα

Eπεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια. 

H Αστυνομία λίγο μετά τις 18:00 κλήθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς, σε σπίτι στην Νέα Αρτάκη όπου ένας 58χρονος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 50χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενος από αρκετούς ρομά.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, από την Ασφάλεια Χαλκίδας, το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων Ερέτριας, έσπευσαν να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στο Νοσοκομείο καθώς και στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό ενώ ο 58χρονος δράστης συνελήφθη.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των ρομά, ενώ τρία άτομα κρατώντας μαχαίρια επιβιβάστηκαν σε όχημα φορτηγό και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν παρέσυραν ένα άτομα ενώ παρολίγο να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Στην συνέχεια αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία άτομα ενώ την ίδια ώρα στο σημείο της συμπλοκής ομάδα ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί. 

Λίγο μετά συνελήφθησαν και τρία άτομα τα οποία νωρίτερα παρέσυραν έναν άνθρωπο μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...