Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά

Ελλάδα

Στόχος ενόπλων ληστών έγινε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα ξενοδοχείο επί της οδού Πέλλης στην Κηφισιά, με τους δράστες να αρπάζουν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο με μοτοσυκλέτα και φορώντας κράνη μπήκαν στη ρεσεψιόν, προέταξαν όπλο και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή είχε βάρδια. Αυτός δεν προέβαλε αντίσταση και έδωσε στους ληστές τα μετρητά που υπήρχαν στο ταμείο και σε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν και πάλι με τη μοτοσυκλέτα, με τον υπάλληλο να ενημερώνει την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας επικοινωνία ταυτοποιήσουν για να συλλάβουν τους δύο ληστές, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και κάποιο τρίτο πρόσωπο σε ρόλο τσιλιαδόρου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Ποιοι θα συμμετάσχουν στην απεργία της Τετάρτης - Τι θα ισχύσει για τα Μέσα Μεταφοράς

Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή στην 24ώρη απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφορ...

Φόρτωση άρθρων...