Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Ένταση στις φυλακές Αλικαρνασσού: Ένας ξυλοδαρμός και μία φωτιά σε κελί – Τρεις τραυματίες

Ένταση σημειώθηκε χθες το βράδυ στις φύλακες Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς σημειώθηκε ένας ξυλοδαρμός και μία φωτιά σε κελί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «ένοικος» του κελιού στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό του ξυλοδαρμού με παθόντα έναν Έλληνα κρατούμενο. 

Ο κρατούμενος εισήλθε στις φύλακες Αλικαρνασσού με μεταγωγή λόγω δίκης που αφορά σε ανθρωποκτονία. Ο τελευταίος χρειάστηκε να διακομιστεί χθες το βράδυ στο εφημερεύον νοσοκομείο με ασθενοφόρο, σύμφωνα με το cretalive.gr. 

Η φωτιά κινητοποίησε το προσωπικό της φυλακής. Ακόμα, κλήθηκε και πυροσβεστική, όμως η φωτιά είχε σβηστεί.

Επίσης, πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά τριών κρατουμένων στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου με εγκαύματα. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αργά τη νύχτα ανέφεραν πως οι τρεις κρατούμενοι χρειάστηκε να διασωληνωθούν, ενώ διακομίστηκε σε νοσοκομείο ακόμα ένας κρατούμενος.

Αναγκαία κρίθηκε η κινητοποίηση όλης της εξωτερικής φρουράς.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ακράτα: Συνελήφθη 74χρονος για επτά εμπρησμούς

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι Αρχές. Ο εν λόγω άνδρας θεωρείται υπαίτιος για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ...

Ηράκλειο: Σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Μαλεβιζίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσε...

Φόρτωση άρθρων...