Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΕΠΑΛ Κερατσινίου: Νταήδες απείλησαν και κούρεψαν 15χρονη μαθήτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοσχολικής βίας κατήγγειλε μητέρα ανήλικης που πηγαίνει στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου

Ελλάδα
Tags: bullying

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοσχολικής βίας κατήγγειλε μητέρα ανήλικης που πηγαίνει στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 15χρονη κοπέλα που φοιτούσε στο σχολείο άρχισε να γίνεται θύμα λεκτικής βίας και απειλών από μερίδα συμμαθητών της. Παρόλα αυτά, μια άλλη κοπέλα φαίνεται πως δεν έμεινε στα λόγια, αλλά την κούρεψε παρά τη θέλησή της.

«Το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο’’. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καθηγητές έδωσαν αποβολή στον μαθητή που έστειλε τα μηνύματα ενώ του συστάθηκε και να ζητήσει συγγνώμη από την έφηβη.

Μετά από το περιστατικό με το κόψιμο των μαλλιών, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της 15χρονης πήγαν στο σχολείο της και ο ένας από τους δύο απείλησε όσους την παρενοχλούσαν.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα καθώς οι καθηγητές προσπαθούσαν να σταματήσουν και να ηρεμήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...