Κυριακή
08 Νοεμβρίου 2026

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τρεις χούλιγκαν που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης με τις μολότοφ και τις φωτοβολίδες

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου και όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται να εστιάζουν την προσοχή τους σε τρία άτομα που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν, απ’ όπου και πήραν τις φωτοβολίδες και τις βόμβες μολότοφ.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα τρία αυτά άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους τέσσσερις-πέντε καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν.

Στη συγκεκριμένη αποθήκη εντοπίστηκαν πανό, ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και βόμβες μολότοφ και φέρονται να μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι γνωρίζουν το όχημα (χρώμα και μέρος της πινακίδας του) με το οποίο έγινε η μεταφορά, όπως και το δρομολόγιο που έκανε μέχρι το κλειστό, όπου διεξαγόταν το παιχνίδι βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερρίκος Πετιλόν: Η πρώτη αντίδραση από τα κρατητήρια – «Αρνούμαι την κατηγορία, έχω να πω πολλά»

Από τα κοσμικά στέκια και τις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης μέχρι τα δημοφιλή beach bars της Χαλκιδικής, η ομάδα ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ έφερε στο φως μια βιομηχανία φοροδιαφυγής με οικονο...

Φόρτωση άρθρων...