Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τρεις χούλιγκαν που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης με τις μολότοφ και τις φωτοβολίδες

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου και όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται να εστιάζουν την προσοχή τους σε τρία άτομα που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν, απ’ όπου και πήραν τις φωτοβολίδες και τις βόμβες μολότοφ.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα τρία αυτά άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους τέσσσερις-πέντε καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν.

Στη συγκεκριμένη αποθήκη εντοπίστηκαν πανό, ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και βόμβες μολότοφ και φέρονται να μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι γνωρίζουν το όχημα (χρώμα και μέρος της πινακίδας του) με το οποίο έγινε η μεταφορά, όπως και το δρομολόγιο που έκανε μέχρι το κλειστό, όπου διεξαγόταν το παιχνίδι βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και βροχές η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα

Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ αναμένονται σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30.4.2024), γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα εί...

Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο Μετρό - Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν

Στη γενική 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς, τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05), συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σωματεία των οποίων έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας...

Φόρτωση άρθρων...