Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κρήτη: Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων ο 80χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 80χρονος, που το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο. Ο ηλικιωμένος είχε ανοιχτό τραύμα στον θώρακα από μαχαίρι.

Ο 80χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη θωρακοχειρουργική επέμβαση, ενώ φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και το κεφάλι και θλαστικά τραύματα στο σώμα, που δεν συνάδουν με ενδεχόμενο τραυματισμό από πτώση.

Όσο προχωρά η αστυνομική έρευνα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού ή απόπειρας αυτοκτονίας.

Στην πόρτα του σπιτιού εντοπίστηκε ματωμένο μαχαίρι. Το θύμα είναι ένας φιλήσυχος και αγαπητός άνθρωπος και οι κάτοικοι και συγγενείς του στο Βαμβακόπουλο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Το σπίτι του 80χρονου βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...