Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη 26χρονος που είχε πάνω του όπλο

Ελλάδα

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και ένας 24χρονος αλλοδαπός.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εντόπισαν όχημα σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, με δύο επιβαίνοντες και τους κάλεσαν σε έλεγχο. Οι επιβαίνοντες δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί, ακολούθησαν τηρώντας μέτρα ασφαλείας το όχημα, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν σε παρακείμενο δρόμο. 

Οι επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως οι ανωτέρω αστυνομικοί, μετά από πεζή καταδίωξη, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε, πιστόλι με 8 φυσίγγια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...