Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Η στιγμή που το ζευγάρι τοποθετεί τη βόμβα σε τράπεζα - Βίντεο-ντοκουμέντο

Ελλάδα

Βίντεο από τη στιγμή που το ζευγάρι τοποθετεί τη βόμβα έξω από την τράπεζα στα Πετράλωνα, στα τέλη Ιανουαρίου έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ είναι από κάμερα ασφαλείας της τράπεζας. Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας, που βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών, να περπατά στο πεζοδρόμιο έξω από την τράπεζα προκειμένου να δει σε πιο σημείο θα τοποθετήσει τη βόμβα, η οποία εξερράγη λίγη ώρα αργότερα.

Οι αστυνομικοί, για να καταλήξουν στην ταυτότητα των δραστών, όπως τονίζει ο ΣΚΑΪ, εξέτασαν τόσο τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας όσο και δεκάδες άλλες κάμερες, συνδέοντας το δρομολόγιο των δραστών προς την τράπεζα, αλλά και μετά, κατά τη διαφυγή τους.

Αυτό που προκύπτει είναι πως πέρα από το ζευγάρι, στην επίθεση συμμετείχε και τρίτο άτομο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...