Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Επική ατάκα ηλικιωμένου: «Είμαι περίπου 200 ετών, δεν χάνω καμία ψήφο»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για τις δεύτερες Εθνικές Εκλογές, με τους ψηφοφόρους να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα όπου είναι εγγεγραμμένοι προκειμένου να ψηφίσουν. 

Η πρωινή εκπομπή του Mega συνδέθηκε με τη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα με το 1ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ελευθέριο, όπου βρισκόταν ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού καταγράφοντας την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Κατά διάρκεια της σύνδεσης ο δημοσιογράφος επιχείρησε να μιλήσει με ψηφοφόρους που προσέρχονταν στο εκλογικό τμήμα, πετυχαίνοντας μεταξύ αυτών και έναν ηλικιωμένο άνδρα, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το χιούμορ του και την καλή του διάθεση. 

Ο ηλικιωμένος κύριος εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο χαμογελαστός φορώντας το καπέλο του, και δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.

«Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να ψηφίζει»

«Καλημέρα. Να έρθουμε με το καλό και στις άλλες εκλογές να ψηφίσουμε και να είμαστε γεροί», είπε αρχικά στην κάμερα του Mega ο ηλικιωμένος ψηφοφόρος, με τον δημοσιογράφο να πόσων χρόνων είναι. «Εγώ; 200 περίπου», απάντησε με χιούμορ ο ηλικιωμένος άνδρας, με τον δημοσιογράφο να του λέει ότι είναι «νεαρός» και τον ίδιο να επανέρχεται για να πει ότι είναι 88 ετών.

«Ψηφίζω από το 1958. Πάντα είμαι αποφασισμένος για το τι θα ψηφίσω, δεν χάνω καμία ψήφο εγώ. Πώς να το κάνουμε; Είναι ανάγκη. Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να ψηφίζει. Μετά μας στερούν πολιτικά δικαιώματα και λέμε ότι δεν είμαστε πολίτες», πρόσθεσε ο ηλικιωμένος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...