Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση έπειτα από την επίθεση της με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία της έκδοσης εντάλματος για τη σύλληψή της νεαρής γυναίκας, εκτός και αν εμφανιστεί στις Αρχές.

Η 38χρονη έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στα τηλέφωνα συγγενών και δικηγόρων με τον συνήγορό της να δηλώνει ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει που «κρύβεται», αναφέρει το cretapost.

Η γιατρός που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου, Μαρία Καλοφώνου, εξέτασε τον 38χρονο και διαπίστωσε πως το καυστικό υγρό έχει εισχωρήσει στον οργανισμό του με αδιευκρίνιστες συνέπειες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...