Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τυφλή επίθεση στην Ερμού: Ιρακινός μαχαίρωσε 22χρονη φοιτήτρια - Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» σε σοβαρή κατάσταση

Χρησιμοποίησε μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Το θύμα είναι πωλήτρια σε κατάστημα. Πήγαινε στη δουλειά της και τώρα είναι στο χειρουργείο, είπε ο πατέρας της 22χρονης.

Ελλάδα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η νεαρή γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος. Ο δράστης συνελήφθη. To θύμα είναι φοιτήτρια και παράλληλα πωλήτρια σε κατάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 13:30 ένας άνδρας μαχαίρωσε την 22χρονη φοιτήτρια. Πρόκειται για αλλοδαπό, που μάλλον αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Όταν έκανε την πράξη του, φώναζε ότι είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι’ αυτόν τη μαχαίρωσε. Πρόκειται για Ιρακινό, με γερμανικό διαβατήριο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα χθες από την Σερβία.

Στη συνέχεια, όπως λένε οι μαρτυρίες η γυναίκα, η οποία τη στιγμή της επίθεσης περπατούσε στο δρόμο προκειμένου να μπει στο κατάστημα όπου εργάζεται, έτρεξε βαριά τραυματισμένη στο εν λόγω μαγαζί. 

Η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα η οποία στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε αξονική, έχει αναπνοή και συνείδηση, ωστόσο ο δράστης της κατάφερε δύο πολύ βαθιά τραύματα από πίσω, στην αριστερή ωμοπλάτη. 

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού

Ο δράστης διάλεξε στα τυφλά το θύμα του

Στα τυφλά φαίνεται ότι έγινε η επίθεση με μαχαίρι στην οδό Ερμού, με δράστη έναν 32χρονο με καταγωγή από το Ιράκ και θύμα νεαρή γυναίκα, που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν και δεν είχαν προηγούμενα. Η νεαρή γυναίκα ήταν η άτυχη περαστική, που έγινε δέκτης της μανίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψυχιατρική νόσο και έχει ιστορικό.

Πήγαινε στη δουλειά της και τώρα είναι στο χειρουργείο, είπε ο πατέρας της 22χρονης

Κρίσιμες ώρες για την 22χρονη κοπέλα, η οποία μαχαιρώθηκε από έναν άγνωστο στην Ερμού, νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η νεαρή γυναίκα χειρουργείται, ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της και οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση της υγείας της.

Ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας, Κωνσταντίνος Καλογερίδης σοκαρισμένος μίλησε στο protothema.gr μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η κόρη του.

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός» είπε χαρακτηριστικά.

Photo: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...