Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Νίκαια: Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Ελλάδα

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στη Νίκαια, στο σημείο της άγριας δολοφονίας του 39χρονου από τον πεθερό του, με το παιδί του θύματος να είναι αυτόπτης μάρτυρας στο έγκλημα, παρακολουθώντας τις δραματικές σκηνές από το μπαλκόνι και φωνάζοντας στη μητέρα του «ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μας».

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια σήμερα το πρωί, με τον 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια να βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό πως ο πεθερός παρακινήθηκε να σκοτώσει τον γαμπρό του από το περιστατικό της Αγίας Βαρβάρας

Την πιθανότητα να υπήρξε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία υπό το πρίσμα ενός μιμητή, διερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που από το πρωί εξετάζουν την υπόθεση του 64χρονου άνδρα που δολοφόνησε τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του στη Νίκαια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό πως ο 64χρονος Σ.Τ., παρακινήθηκε από το περιστατικό της Αγίας Βαρβάρας, όπου ο πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του, τον οποίο κατηγορούσε πως ήταν η αιτία που δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια του.

Μόνο που στην περίπτωση της Νίκαιας, ο δράστης, αποφάσισε στην συνέχεια να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι… τσακώθηκε με επιβάτες (βίντεο)

Μια πτήση της easyJet άλλαξε την πορεία της και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο εξαιτίας της ενοχλητικής και θορυβώδους συμπεριφοράς ενός ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα τ...

Φόρτωση άρθρων...