Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Στην τελική ευθεία το δικαστήριο - Πότε αναμένεται η απόφαση

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής. Αύριο θα γίνουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης. Απούσα η κατηγορούμενη σήμερα από το δικαστήριο.

Ελλάδα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αύριο, Τετάρτη, η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα, η οποία δεν παρέστη σήμερα στη δίκη. 

Αντίθετα, η Ιωάννα είχε φτάσει στο δικαστήριο λίγο μετά τις 8:30, έχοντας στο πλευρό της τους συνηγόρους της.

Μετά και την ολοκλήρωση των αγορεύσεων της υπεράσπισης, το δικαστήριο θα μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της απόφασής του για την κατηγορούμενη.

Δεν αποκλείεται να χρειαστούν ακόμη και δυο συνεδριάσεις μέχρι να πέσει η αυλαία της δίκης και η 36χρονη Έφη να ακούσει την απόφαση δικαστών και ενόρκων αρχικά επί της ενοχής της και στη συνέχεια επί της ποινής που θα της επιβληθεί, δεδομένου ότι η ίδια έχει ομολογήσει το έγκλημά της, δηλώνοντας όμως πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 35χρονη Ιωάννα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απεργία 21 Μαΐου: Ποιοι θα συμμετάσχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 Μαΐου αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ «ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβ...

Φόρτωση άρθρων...