Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Δυτική Αττική μετά τα επεισόδια με Ρομά

Ελλάδα

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι, μετά τα επεισόδια που σημειώνονται τα τελευταία βραδιά από ομάδες Ρομά με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη από Αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επίγειες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνδράμει ελικόπτερο, ενώ στο Μενίδι έχει μεταβεί και η «Αύρα».

1-2

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο που διατρέχει την πόλη έχει διακοπεί από το ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη, στη συμβολή της Παναγίας Γρηγορούσας με την οδό Κρυστάλλη, όπου δυνάμεις ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ασφάλεια, drones, αύρες, κλούβες αλλά και Πυροσβεστικά οχήματα έχουν, κατά πληροφορίες, μπει ακόμα στα γύρω στενά.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε αναφερόμενος στα επεισόδια από τους Ρομά ότι «κανείς δεν δικαιούται να ξεφεύγει από τον νόμο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Φόρτωση άρθρων...