Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά τις καταδρομικές επιθέσεις (Video&Photos)

Επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η αστυνομική επιχείρηση γίνεται έπειτα από τις καταδρομικές επιθέσεις αγνώστων το τελευταίο διάστημα από τις οποίες προκλήθηκαν καταστροφές σε σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητά άτομα τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται με τις εμπρηστικές επιθέσεις.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί από τα ΜΑΤ και την ΟΠΚΕ, ενώ τις έρευνες στα κτήρια της Πανεπιστημιούπολης πραγματοποιούν άνδρες της Ασφάλειας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα κτήρια εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα που έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για ανάκριση. Παράλληλα, εντός της Φοιτητικής Εστίας οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν πολεμοφόδια, όπως κοντάρια και μπουκάλια.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά τις καταδρομικές επιθέσεις
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά τις καταδρομικές επιθέσεις
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη μετά τις καταδρομικές επιθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την επιχείρηση ελήφθη μετά τους τελευταίους εμπρησμούς, με τελευταίο αυτόν της Πέμπτης όταν κάηκαν ολοσχερώς σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανές έξω από σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την εμπρηστική επίθεση αυτή όσο και για άλλες που είχαν προηγηθεί υπήρχαν πληροφορίες ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν ως ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...