Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Έρευνα για τον τρόπο που προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Έπειτα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας πολλά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Ανάμεσα σε αυτά τα ερωτήματα εκτός από το αν υπήρχαν συνεργοί είναι και το πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Η 33χρονη φέρεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Στη συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη της Πάτρας εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη και πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας thebest.gr.

Δύο ακόμη άτομα στο μικροσκόπιο των Αρχών 

Στο μικροσκόπιο των Αρχών για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκονται ακόμα δύο άτομα που εξετάζεται αν γνώριζαν κάτι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. 

Για την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα των τριών παιδιών μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος επισήμανε ότι η αστυνομία ψάχνει τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων.

Συνεχίζει να στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης 

Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει άφαντος από το πρωί. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει κλειστό εδώ και ώρες το τηλέφωνό του και φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της συντρόφου του για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

Σε ερώτηση για το αν είχαν γίνει ενοχλήσεις από την αστυνομία, απάντησε «από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή». 

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της 33χρονης, φαίνεται πως ενημέρωσε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποια καταστήματα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα - Ποια λειτουργούν

Ανοιχτά είναι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα βενζινάδικα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) ...

Φόρτωση άρθρων...