Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Έρχεται κακοκαιρία με βροχές, χιόνια και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας (Video)

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες δύο ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τη πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη.

Σήμερα, Δευτέρα, η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό. Από νωρίς το πρωί στη δυτική ηπειρωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Από το μεσημέρι κι έπειτα αναμένεται άστατος καιρός και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, με βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τα φαινόμενα να γενικεύονται τις νυχτερινές ώρες.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας προς τα ξημερώματα της Τρίτης θα χιονίσει στις περιοχές άνω των 600 μ. σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι καλύτερος με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, με τον υδράργυρο να φτάνει από 7 - 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θα πνέουν έως 4 - 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν από μεσημέρι, ενώ το βράδυ αναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 4 - 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι από νοτιάδες θα στραφούν σε βοριάδες και θα πνέουν έως 4 - 8 μποφόρ.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε ο βίντεο του MEGA: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...