Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Ελλάδα

Χειμωνιάτικος είναι από χθες το απόγευμα ο καιρός. Ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται από το πρωί σήμερα.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν και κατά το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.

Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στις θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, όπου υπάρχει πιθανότητα και για χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Βροχές και στην Αττική

Ισχυρές κατά τόπους βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική από το μεσημέρι.

Λόγω των σχετικά αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης σε κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, Ιόνιο, Αιγαίο και Κρήτη, θα σημειωθούν λασποβροχές κατά τόπους.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 9-11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ηπειρωτικά και τους 14-16 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.

Εξαίρεση αποτελούν η Δυτική Πελοπόννησος και η Κρήτη, όπου τοπικά ο υδράργυρος θα φτάσει τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 5 έως 6 μποφόρ.

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...