Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σε ποιες περιοχές αναμένονται μπόρες τις επόμενες ώρες

Βροχές αναμένονται τις επόμενες ώρες σε περιοχές της χώρας. Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Τρίτης στη Μακεδονία και σε αρκετές περιοχές της Θράκης θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες τοπικά έντονες. Η αστάθεια αυτή δεν αποκλείεται να κρατήσει μέχρι νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Με συννεφιές που θα δώσουν τοπικές μπόρες αναμένεται να κυλήσει η Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Μεγάλα θα είναι τα διαστήματα ηλιοφάνειας στο Αιγαίο αλλά και στην δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις, στα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τετάρτη με συννεφιά

Στην Αττική θα υπάρχουν από το πρωί συννεφιές οι οποίες θα πυκνώνουν όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα καθιστώντας τον καιρό άστατο, με διάσπαρτες μπόρες. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει άστατο καιρό το βράδυ της Τρίτης ο οποίος θα κρατήσει μέχρι και το ξημέρωμα της Τετάρτης. Μεταξύ πρωινών και προμεσημβρινών ωρών ο καιρός θα ανοίξει και μέχρι το βράδυ οι μπόρες ή και καταιγίδες θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Με καλοκαιρία και μόνο κάποιες αραιές συννεφιές θα κυλήσει το Σάββατο της 25ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...