Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εσωτερική έρευνα για την «ανταρσία» των ΜΑΤ στη Λεωφόρο

Ελλάδα

Eσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη, με διαταγή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, αναφορικά με την απόφαση αστυνομικών των ΜΑΤ να μη μεταβούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η έρευνα πραγματοποιείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε το παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης διαταγής.

Την Πέμπτη αστυνομικοί έξι διμοιριών των ΜΑΤ αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν ήταν οριστική, καθώς λίγη ώρα αργότερα και μετά από επικοινωνία με τον επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) τελικά έφτασαν στο σημείο για να εκτελέσουν κανονικά την υπηρεσία τους.

Πληροφορίες αναφέρουν αυτό που ζητούν οι αστυνομικοί είναι τα ΜΑΤ να μην έχουν εμπλοκή στον έλεγχο των οπαδών και των φιλάθλων στις θύρες των γηπέδων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Φόρτωση άρθρων...