Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Έκαναν ρεσάλτο στα σκάφη και έκλεψαν τις φωτοβολίδες οι χουλιγκανς

Ελλάδα

Κλοπές σε σκάφη που βρίσκονται σε μαρίνες τα οποία ενδέχεται να συνδέονται με την επίθεση των χούλιγκανς την περασμένη Πέμπτη στου Ρέντη εξετάζουν οι Αρχές. Από τα σκάφη λείπουν οι ναυτικές φωτοβολίδες.

Όπως μετέδωσε το MEGA και η εκπομπή «Live News», τα χτυπήματα σημειώθηκαν στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες πριν τα επεισόδια, πάντα μεταμεσονύχτιες ώρες, όταν η μαρίνα «Δ» στις Τζιτζιφιές ήταν άδεια από κόσμο και οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στα σπίτια τους. 

Οι δράστες, πήραν τα σκάφη που ήταν αραγμένα στη Μαρίνα με τη σειρά και όπως λένε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες, έψαξαν, βρήκαν και πήραν τις ναυτικές φωτοβολίδες που υπήρχαν μέσα σε ντουλάπια, για λόγους ασφαλείας.

Όπως λένε τα θύματα, η συγκεκριμένη μαρίνα δεν επιτηρείται από κάμερες ασφαλείας και οι δράστες χτύπησαν στις αρχές του μήνα τρεις φορές ανενόχλητοι. Τα σκάφη τους, χωρίς ναυτικές φωτοβολίδες, απαγορεύεται να ταξιδέψουν και όπως σημειώνουν «πήραν μόνο τις φωτοβολίδες. Υπήρχαν μέσα στα σκάφη πράγματα αξίας, που ούτε καν τα πειράξανε. Αυτό έγινε το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, το ανακάλυψα στις 09:00 το πρωί της επόμενης ημέρας», δήλωσε στο MEGA ιδιοκτήτης σκάφους.

Πίσω τους οι δράστες άφησαν εκτεταμένες ζημιές, όπως πόρτες διαλυμένες και παραβιασμένες, ξύλινα ντουλάπια στα ενδότερα ανοιχτά, στο πάτωμα βρέθηκαν από κουτιά με εργαλεία μέχρι σωσίβια και ρούχα ενώ τα λουκέτα που υπήρχαν ήταν σπασμένα.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι ιδιοκτήτες των σκαφών σκέφτονται τις τελευταίες μέρες το κόστος των ζημιών, αφού όπως τονίζουν δεν έχουν να περιμένουν αποζημιώσεις. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία και περιμένουν να μάθουν την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...