Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Έβρος: Κατέληξε ο 57χρονος στους Κήπους - Τον πάτησε Τούρκος με το αμάξι του, έπειτα από τσακωμό

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 57χρονος αγρότης ο οποίος χτυπήθηκε από 33χρονο Τούρκο πολίτη στο Τελωνείο Κήπων, έπειτα από τσακωμό που είχαν για τη σειρά.
Το αδιανόητο αυτό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων τριάντα μέτρων στο τελωνείο Κήπων και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Το αίτημά του αυτό προκάλεσε ένταση, με έναν 33χρονο Τούρκο τουρίστα να ξεκινά καβγά με τον 57χρονο που ζήτησε να προηγηθεί στη σειρά για συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Τούρκος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον 57χρονο αγρότη και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του. Ο 57χρονος τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και του προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Ακόμα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά, που θεωρούνταν κλινικά νεκρός. Δυστυχώς, σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο 33χρονος Τούρκος, κάτοικος Γαλλίας, έχει συλληφθεί και έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία. Η σχηματισμένη δικογραφία είναι για απόπειρα δολοφονίας, αλλά μετά τη νέα εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...