Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 20χρονου Σύρου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Στο «φως» έρχονται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 20χρονου Σύρου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στη Λάρισα. 

Από ακατάσχετη αιμορραγία φέρεται να έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Σύρος, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στην καταδίωξη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μοσχοχώρι, έξω από τη Λάρισα.

Αυτό «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr.

Η σφαίρα που έφυγε από πλάγια θέση από το όπλο του 45χρονου αστυνομικού, μπήκε από την αριστερή μασχάλη του εικοσάχρονου και βγήκε από δεξιά. Προκάλεσε ρήξη πνευμόνων και ζωτικών οργάνων. Ο 20χρονος πέθανε αργότερα από αιμορραγία.

Σύμφωνα με το onlarissa, η έκθεση του ιατροδικαστική θα ενταχθεί στην προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε, προκειμένου να αποφασιστεί από τον Εισαγγελέα εάν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι σε βάρος του αστυνομικού. 

Το ερευνώμενο αδίκημα είναι κατά πληροφορίες ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...