Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Έβρος: Ξεφεύγει η κατάσταση με τους διακινητές – «Σπάνε» μπλόκα, τρέχουν με 200

Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση με τους διακινητές παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, οι οποίοι δε διστάζουν να κινηθούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ακόμα και ανάποδα στην Εγνατία Οδό, μέσα σε οικισμούς και χωριά, προκειμένου να ξεφύγουν από το μπλόκα της Αστυνομίας.

Πρόκειται για καθημερινά περιστατικά, τα οποία, πέρα από τον τρόμο που προκαλούν σε κατοίκους και Αρχές, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προξενήσει δυστυχήματα.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, φαίνεται το θράσος των διακινητών, οι οποίοι τρέχουν με 240 χιλιόμετρα την ώρα και μάλιστα βράδυ, με στοιβαγμένους στο πίσω κάθισμα μετανάστες, ακόμη και στο πορτμπαγκάζ.

Επιστρατεύεται ο «Τυφώνας»

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, για την εντατικοποίηση των μέτρων επιτήρησης και τη ριζική αντιμετώπιση του φαινομένου παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας από τους διακινητές, αποφασίστηκε η επιστράτευση του οχήματος τύπου «MRAP Typhoon GSS-300», γνωστό και ως «Τυφώνας».

Το τεθωρακισμένο αυτό όχημα, με ύψος 2,5 μέτρα και βάρος 12,5 τόνους, μπορεί να απωθήσει ακόμη και αντιαρματική ρουκέτα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Φόρτωση άρθρων...