Δράστης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Αυγούστου στην περιοχή Λευκαντί στο Δήμο Χαλκιδέων στο λιμανάκι ήταν ένας 14χρονος ο οποίος άναψε μια φωτοβολίδα που βρήκε εγκαταλελειμμένη πάνω σε παλιό ψυγείο σε εξωτερικό χώρο αγνοώντας τι ακριβώς είναι.
Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο evia online η φωτοβολίδα έφυγε πήγε στον απέναντι λόφο και άρπαξε φωτιά .
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν την φωτιά και παρέλαβαν από λουόμενους τον νεαρό που ήταν σε εμφανή σοκ.
Μαζί του ήταν και η μητέρα του που τον ακολούθησε για κατάθεση στην πυροσβεστική υπηρεσία. Πάντως από θαύμα δεν είχαμε θύματα καθώς η φωτοβολίδα θα μπορούσε να είχε πάει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Γυναικοκτονία στον Βόλο: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 36χρονη μητέρα – Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών
Αυγουστιάτικες αποδράσεις στον παράδεισο της Ελλάδας με το φακό επωνύμων
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

