Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εύβοια: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο κορίτσι

Ελλάδα

Παραλίγο να έχουμε και δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες από παράσυρση παιδιού από αυτοκίνητο. Ένα 6χρονο κορίτσι παρασύρθηκε από ΙΧ στα Ψαχνά Ευβοίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί περπατούσε μαζί με τη μητέρα του όταν ξαφνικά επιχείρησε να βγει μόνο του στο δρόμο. Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη παρέσυρε την 6χρονη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η οδηγός συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...