Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εύβοια: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας - Μικρό κοριτσάκι πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)

Ελλάδα

Συναισθήματα οργής αλλά και σοκ προκαλούν οι εικόνες ενός ανήλικου παιδιού ηλικίας περίπου 4 ετών επάνω σε ηλεκτρικό πατίνι που οδηγεί πιθανότατα η μητέρα του σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας που έφερε στην δημοσιότητα το evia online.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν πριν από μία εβδομάδα σχεδόν, όπως είναι λογικό προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς απαγορεύεται ρητώς από τη νομοθεσία να ανεβαίνουν σε ηλεκτρικά πατίνια ανήλικα και μάλιστα παιδιά βρεφικής ηλικίας.

Πρόκειται για – το λιγότερο – ανεύθυνη κίνηση καθώς όπως φαίνεται και στο εξοργιστικό βίντεο δεν έχουν ληφθεί καν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλει ο νόμος αφού ούτε η γυναίκα, αλλά ούτε και το μικρό κοριτσάκι φορούν κράνος σε ένα κεντρικό δρόμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Φόρτωση άρθρων...