Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Εύβοια: Πέθανε από εγκεφαλικό 43χρονος – Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας

Ελλάδα

Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας καταγράφηκε στην Χαλκίδα, όπου εξακολουθούν να επικρατούν συνθήκες καύσωνα.

Πρόκειται για άνδρα 43χρονο από τη Χαλκίδα ο οποίος, έκανε βόλτες στο κέντρο της Χαλκίδας με το ποδήλατο του για αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη. Όπως δήλωσε ο πατέρας του στο evima.gr το «παιδί δεν ήταν ντελιβεράς» .

Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θερμοπληξία, αλλά, παρά τις προσπάθειες, κατέληξε.

Χαλκίδα: Δεν εργαζόταν ως διανομέας ο 43χρονος

Σε σχέση με δημοσιεύματα που ήθελαν τον άτυχο άνδρα να εργαζόταν ως ντελίβερι στον καύσωνα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, διαβεβαιώνει το evima.gr.

Την συγκεκριμένη είδηση διέψευσε μέσω του ίδιου μέσου και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως το παιδί δεν εργαζόταν ως ντελίβερι.

Αναμένεται και η ανακοίνωση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία θα διαψεύδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που αναφέρεται σε διανομέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενταση προκλήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων από μια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ όταν στο κέντρο των Ιωαννίνων έναντι του ...

Φόρτωση άρθρων...