Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Εύβοια: Πλοίο συγκρούστηκε με ιστιοφόρο και το βύθισε ανοιχτά της Ερέτριας

Σύγκρουση πλοίου με ένα ιστιοφόρο σημειώθηκε το πρωί στα ανοιχτά της Ερέτριας στην Εύβοια.

Μετά από τη σύγκρουση βυθίστηκε το ιστιοφόρο. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ωρωπός – Ερέτρια, όταν σημειώθηκε η σύγκρουση με το ιστιοφόρο σκάφος.

Από τη σύγκρουση το ιστιοφόρο βυθίστηκε, ενώ ο μοναδικός επιβάτης του, άνδρας γερμανικής υπηκοότητας, έπεσε στη θάλασσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον άνδρα περισυνέλεξε το πλοίο και τον μετέφερε στην Ερέτρια. Έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Στην ενημέρωσή του, το Λιμενικό Σώμα αναφέρει: «Σύγκρουση E/Γ-O/Γ ΠPΩTOΠOPOΣ XIII , το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ωρωπό για Ερέτρια με I/Φ σκάφος με αποτέλεσμα την βύθισή του I/Φ και την πτώση του μοναδικού επιβαίνοντα στη θάλασσα. O ανωτέρω περισυνελέχθη από το E/Γ-O/Γ και μεταφέρθηκε στην Ερέτρια, ενώ πρόκειται να διακομισθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Φόρτωση άρθρων...