Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Εύβοια: Προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της έπεσε μία γυναίκα σε περιοχή της Χαλκίδας, στην Εύβοια. Μάλιστα, το σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τις πρώτες ώρες του 2023, όταν το ζευγάρι καβγάδισε έντονα και ο άνδρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον της συζύγου του.

Ο σύζυγος, ο οποίος είναι διασώστης του ΕΚΑΒ, δεν δίστασε να τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του, προσπαθώντας να την πνίξει, σύμφωνα με το evima.gr.

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να τον κάνει να σταματήσει, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να την ακούσουν τα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στο δωμάτιο τους. Ωστόσο, απτόητος ο δράστης συνέχισε να βιαιοπραγεί εναντίον της συζύγου του ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους.

Όταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, εκείνος προφανώς φοβισμένος έφυγε από το σπίτι και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Αυτός είναι ο άτυχος αστυνομικός που καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά - Συμπλήρωνε μεροκάματο

Ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήθελε να συμπληρώσει το μεροκάματο του δουλεύοντας σε φορτηγό, είναι ο νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...