Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με όχημα του Λιμενικού – Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο 22χρονος οδηγός

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στην Κάρυστο με όχημα του λιμενικού να καταλήγει στα χωράφια όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το σοβαρό τροχαίο συνέβη το απόγευμα, στον επαρχιακό δρόμο Καρύστου – Μαρμαρίου, όταν πιθανόν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ο 22χρονος λιμενικός που οδηγούσε το όχημα, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου όπου και ανετράπη το όχημα.

Το άτυχο παλικάρι με καταγωγή από τα Ψαχνά Ευβοίας, τραυματίσθηκε σοβαρά στη μέση, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική του στήλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά του από την πρώτη στιγμή και κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αναφέρουν πως ο νεαρός είχε τις αισθήσεις του, ενώ πονούσε φριχτά και έλεγε πως δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια του.

O 22χρονος ήταν νέος στα καθήκοντά του, καθώς μόλις το τελευταίο εφτάμηνο είχε αναλάβει τη θέση.

Αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Καρύστου, ενώ αυτή την ώρα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο σημείο έσπευσαν και οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, όπου διενεργούν προανάκριση για το τροχαίο.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...