Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εύβοια: Συνελήφθη αστυνομικός έπειτα από απόδραση κρατουμένου

Ένας αστυνομικός συνελήφθη έπειτα από απόδραση κρατουμένου που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Ψαχνά Εύβοιας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο φερόμενος δράστης, για άγνωστο λόγο αφού λογόφεραν την χτύπησε.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς το περιστατικό, και άμεσα προχώρησαν στην προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να κρατηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου λόγο της καταγγελίας.

Εκείνος με αφορμή ότι θα έπρεπε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του για να τον ενημερώσει απομακρύνθηκε από τον χώρο και έπειτα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λόγω της απόδρασης συνελήφθη ο υπεύθυνος αστυνομικός της υπόθεσης, ενώ λίγη ώρα αργότερα στελέχη της ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν και πάλι τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...