Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Συνελήφθη η 33χρονη που έβαλε φωτιά στον 68χρονο σύντροφό της

Ελλάδα
Tags: Εύβοια

Συνελήφθη η 33χρονη που είχε επιχειρήσει να κάψει ζωντανό τον 68χρονο σύντροφό της στο Αχλάδι, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή. Η 33χρονη είχε περιλούσει με οινόπνευμα τον 68χρονο και του έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας στις 2 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, καταγγέλθηκε λίγες ημέρες μετά στην Αστυνομία.

Σε βάρος της, όπως αναφέρει το evima.gr, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναμένεται το πρωί της Τρίτης να οδηγηθεί στον Ανακριτή, στα δικαστήρια Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές ενώ το γεγονός ότι παρουσιάστηκε στην αστυνομία μετά το πέρας της αυτοφώρου διαδικασίας, συντέλεσε στο να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη. Μετά την απολογία της, ωστόσο, αναμένεται να της ασκηθεί ποινή δίωξη για κακούργημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Φόρτωση άρθρων...