Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Δεκαπενταύγουστος: Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς

Περίπου 40.000 εκδρομείς αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής τη Δευτέρα, παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής, σήμερα εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Το Λιμενικό βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στελέχη του σώματος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, 21 απόπλοι πλοίων, 11 από το λιμάνι της Ραφήνας και 5 από το Λαύριο. 

Τη Δευτέρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 22.314 επιβάτες.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 35 απόπλοι πλοίων με 7.620 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 13 αναχωρήσεις πλοίων με 7.608 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 9 με 2.607 επιβάτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...