Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού κατέθεσε η υπεράσπισή του

Συνεχίζεται η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη να καταθέτει αίτημα αναπαράστασης της καταγγελλόμενης πράξης του βιασμού εις βάρος της πρώτης μάρτυρα που καταθέτει στο δικαστήριο.

Ξ υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη υποστηρίζει πως η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. Η αναπαράσταση προτάθηκε να γίνει με συνεργάτη τους γυναίκα - δικηγόρο.

Ο νομικός παραστάτης της μάρτυρος, Αλέξανδρος Μιντζιάς, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συμφωνεί, αλλά διαφωνεί το θύμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος δικάζεται για δυο απόπειρες βιασμού αλλά και για βιασμό κατ εξακολούθηση σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Σήμερα στο δικαστήριο εξετάζεται, κεκλεισμένων των θυρών, η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για βιασμό της κατ΄ εξακολούθηση. 

Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...