Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Φονικό στη Νέα Ιωνία: Νέες αποκαλύψεις για τους «πιστολέρο» (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση συμμοριών που πουλάνε προστασία σε νυχτερινά κέντρα. Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση των σκληρών συμμοριών που με φόντο την προστασία μαγαζιών πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν αθώο θαμώνα στη Νέα Ιωνία.

Τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι εμπλεκόμενοι είναι αρκετά καθώς όπως φαίνεται, οι αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε ατόμων.
Η αστυνομία έχει διασφαλίσει πως οι δράστες δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό μετά την αιματηρή συμπλοκή.
Έτσι το ζητούμενο είναι να βρουν τα πιθανά κρησφύγετά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αποκαλύπτεται  τι ακριβώς έχει συμβεί και πώς ξετυλίγεται ο μίτος των συμβάντων, αλλά και ποια είναι η αλληλουχία των γεγονότων.

Ο πατέρας του 16χρονου – που είναι και ιδιοκτήτης της καφετέριας του τραγικού συμβάντος –  είχε καλέσει μία ομάδα αλλοδαπών από την Αλβανία για να ενημερωθεί για τον λόγο που μαχαιρώθηκε ο γιος του την προηγούμενη μέρα. 

Στο ίδιο μαγαζί υπήρχαν τα μέλη μίας αντίπαλης συμμορίας που είχαν εμπλοκές με την Δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί πριν από μερικά έτη ένα περιστατικό πυροβολισμών στην περιοχή του Ζωγράφου, έτσι όταν είδαν οι μεν τους δε άρχισαν να κλιμακώνονται οι προστριβές εντός του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αφρικανικής σκόνης. Τα κυριότ...

Φόρτωση άρθρων...