Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Φωτιά στη Ζάκυνθο: Διάσπαρτες εστίες στην περιοχή Μεγαλώνι, 112 για προληπτική εκκένωση οικισμού

Το πύρινο μέτωπο αυτή την ώρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, ενώ έχουν σταματήσει να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.

Ελλάδα

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούσαν για αρκετή ώρα 1 ελικόπτερο και 5 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο αυτή την ώρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, ενώ έχουν σταματήσει να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο ermisnews στάλθηκε μήνυμα εκκένωσης της περιοχής Μεγαλώνι, στην περιοχή των Βολιμών.

 

Νωρίτερα έγινε έκκληση από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, τόσο στους κατοίκους όσο και τους τουρίστες να μετακινηθούν προς Βολίμες ή Σχοινάρι.

Η φωτιά βρέθηκε ανάμεσα στα σπίτια, δείτε φωτογραφίες του ermisnews.gr.

news

Νωρίτερα, πληροφορίες από την πυροσβεστική ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες.

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...