Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στα Πετράλωνα: Πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε τα παιδιά του μαζί με φίλους και συγγενείς – Η μητέρα τα γνώριζε όλα

Ελλάδα

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού τριών αδερφών από τον πατέρα τους και άτομα του περιβάλλοντός του στα Πετράλωνα. Οι καταγγελίες για τους βιασμούς έγιναν το 2017 από το αγόρι στην Εισαγγελία Ανήλικων, με τα παιδιά να αποκαλύπτουν τον εφιάλτη σε έναν κύριο, ο οποίος τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν φρίκη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας των παιδιών διοργάνωνε πάρτι βιασμών, στα οποία καλούσε φίλους και συγγενείς… Πρόκειται για μια σοκαριστική ιστορία συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης, που εξελισσόταν για χρόνια στα Πετράλωνα.

Τρία τα αδέρφια που κατήγγειλαν τη φρίκη που έζησαν

Την σοκαριστική καταγγελία σε βάρος των ίδιων τους των γονιών, έκαναν τρία αδέρφια, το 2017. Μπόρεσαν να βρουν το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν σε έναν εκπαιδευτικό, ο οποίος τους καθοδήγησε για να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζούσαν. Πέντε χρόνια μετά, τα αδέρφια απευθύνθηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αυτή τη φορά υποβάλλοντας μήνυση κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη.

Κατήγγειλε βιασμό μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ακόμα και βιασμό μπροστά στα μάτια της ίδιας του της μητέρας, κατήγγειλε το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας στους αστυνομικούς. Μάλιστα όπως αναφέρει, η γυναίκα τον απειλούσε για να μη μιλήσει.

Η φρίκη, ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, το 2012, όταν το μικρότερο παιδί ήταν μόλις επτά ετών. Ο πατέρας όχι μόνο βίαζε το αγόρι, αλλά προσκαλούσε συγγενείς και άλλα άτομα που γνώριζε στο σπίτι της φρίκης στα Πετράλωνα, οι οποίοι επίσης κακοποιούσαν τα παιδιά της οικογένειας. Σήμερα τα τρία αδέρφια ζητούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης, για όσα βίωσαν στα χέρια των ίδιων τους των γονιών.

«Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία»

«Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία, ειδικά στις μέρες μας. Είναι τρία τα παιδιά που έχουν καταγγείλει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο τους τον πατέρα. Είναι ένα αγόρι 17 ετών, μία κοπέλα 22 ετών και ένα ανήλικο κορίτσι», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της ενήλικης, Δήμητρα Πλαστήρα.

«Οργάνωνε πάρτι στα οποία συνέβαιναν τα γεγονότα αναφορικά με το ανήλικο αγόρι. Το ενήλικο κορίτσι και η ανήλικη αδερφή τους μου έχουν αναφέρει ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά κατά μόνας από τον πατέρα και από άλλο ζευγάρι φίλων του πατέρα».

«Όλα γίνονταν εν γνώσει της μητέρας»

Σύμφωνα με την κ. Πλαστήρα, «όλα γίνονταν εν γνώσει της μητέρας», ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι η συγκεκριμένη «είναι μια ελληνική οικογένεια, συνηθισμένη, από αυτές που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας». Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι η πρώτη καταγγελία έγινε το 2017, από το ανήλικο τότε αγόρι, στην εισαγγελία ανηλίκων, αλλά ακομη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Φόρτωση άρθρων...