Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Φθιώτιδα: Αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν παιδάκι και το έστειλαν στο νοσοκομείο

Ελλάδα

Αδέσποτα δάγκωσαν παιδάκι και το έστειλαν στο νοσοκομείο, χθες, το μεσημέρι της Τρίτης, στη Φθιώτιδα.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία του χωριού Στίρφακα και το παιδί έσωσε ένας γείτονας που το άκουσε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το παιδάκι, ηλικίας 10 ετών, χθες, το μεσημέρι της Τρίτης περνούσε μόνο του από την πλατεία της κοινότητας Στίρφακα όταν του επιτέθηκαν δυο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά. Το ένα από αυτά μάλιστα έριξε κάτω το παιδί και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του, στη μασχάλη, στην κοιλιά, στα χέρια και στα πόδια.

news

«Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές του παιδιού και τα γαβγίσματα και ευτυχώς βγήκε έξω και έσωσε το παιδί, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν δεν έβγαινε έξω ο άνθρωπος να το σώσει. Στην πλατεία παίζουν συχνά παιδιά, όμως χθες το μεσημέρι το παιδάκι ήταν μόνο του και πήγαινε στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν. Η μια σκύλα μάλιστα έχει γεννήσει πρόσφατα… », είπε κάτοικος του χωριού στο LamiaReport.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Ρέθυμνο: Νεκρός από πνιγμό 28χρονος τουρίστας

Τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε έχασε ένας 28χρονος τουρίστας το Σάββατο (11/5) στην παραλία Επισκοπή του Ρεθύμνου. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους λουόμενους, οι οποίο...

Φόρτωση άρθρων...