Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη έπειτα από επίθεση αδέσποτων σκυλιών

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Φθιώτιδα. Η 90χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από την επίθεση. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, μέσα στο χωριό της Ελάτειας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, η 90χρονη είχε βγει με μια φίλη της για τον καθιερωμένο περίπατο, όταν γύρω στις 7 το απόγευμα, 4-5 αδέσποτα σκυλιά της επιτέθηκαν, ρίχνοντάς την στο έδαφος. 

Δύο περίοικοι που είδαν τη σκηνή και άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών, έτρεξαν και απομάκρυναν τα σκυλιά και προσπάθησαν να σηκώσουν την ηλικιωμένη.

Ωστόσο, η γυναίκα είχε χτυπήσει από την πτώση και πονούσε. Με μέριμνα των δικών της ανθρώπων διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, καθώς το ασθενοφόρο εκείνη την ώρα ήταν σε άλλη διακομιδή και θα καθυστερούσε.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το ισχίο της και θα χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της ηλικιωμένης έχει ενημερωθεί ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και αυτό που ζητάνε, όπως κι όλο το χωριό που είναι ανάστατο από το περιστατικό, είναι επιτέλους να βοηθήσουν όλοι στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων. 

Κρίνουν δε αναγκαία την απομάκρυνση από κατοικημένες περιοχές όσων σκυλιών εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...