Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός ο 36χρονος που κρατείτο για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Τα δυο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές.

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον θάνατο του 36χρονου που είχε προφυλακιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης στην Αίγινα.

Ο 36χρονος, όπως μεταδίδεται, αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών, όταν ξαφνικά λιποθύμησε.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος του 36χρονου πιθανόν οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του άνδρα,  αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η φρικιαστική υπόθεση

Η φρικιαστική υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα (6/3), όταν μία 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της μητέρας της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της, στην Αίγινα.

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της χρόνια την θώπευε, ενώ αργότερα, όταν ενηλικιώθηκε, προχώρησε και στον βιασμό της. Μάλιστα ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του, και απειλούσε την θετή του κόρη ότι θα το μοιραστεί με συγγενείς της και στο ευρύτερο περιβάλλον της.

Επίσης, στην καταγγελία της, ανέφερε ότι κάποιες φορές λάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...