Ένας 52χρονος προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε 13 σταθμευμένα αυτοκίνητα, το απόγευμα της Δευτέρας στη Φυλή Αττικής. Ο 52χρονος άνδρας ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και ύστερα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 52χρονος δεν κατείχε απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. Κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη, απογευματινές ώρες χτες (6-10-2025), 52χρονος αλλοδαπός οδηγός αυτοκινήτου για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ειδικότερα, ο εν λόγω οδηγός κινούμενος στην οδό Φυλής στο κέντρο της Αθήνας, απογευματινές ώρες της 6-10-2025, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε -13- σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών προέβησαν στην αλκοολομέτρηση του 52χρονου οδηγού και διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα μέτρησης 0,97mg/l.
Επιπρόσθετα, ο 52χρονος δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Πάνος Ρούτσι: Συνεχίζει την απεργία πείνας - Ζητά να γίνουν πλήρως δεκτά τα αιτήματά του
Η διαδικασία της εκταφής των θυμάτων στα Τέμπη – Η ταυτοποίηση DNA και οι ιστολογικές-βιοχημικές εξετάσεις
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις