Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Γ. Κελαϊδίτης στον evripo 90fm.gr - Β. Εύβοια: "Είμαστε σε ετοιμότητα - Να μην μετακινούνται άσκοπα οι κάτοικοι"

Ελλάδα

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ. Ήδη οι κάτοικοι της Εύβοιας έχουν λάβει το sms από το "112", στο οποίο γίνεται ισχυρή σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων και τήρηση των οδηγιών αυτοπροστασίας της πολιτικής προστασίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαίδίτης, μιλώντας στον evripos 90fm.gr τόνισε πως "η Β. Εύβοια είναι και πάλι στο "μάτι του κυκλώνα" και η χαμηλή της ανθεκτικότητα σε πλημμυρικά φαινόμενα, μας υποχρεώνει να είμαστε στη μέγιστη ετοιμότητα". Ήδη είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία μηχανήματα της Περιφέρειας, ενώ η επικοινωνία με τους Δημάρχους των περιοχών είναι συνεχής, ώστε να συντονίσουν όσο καλύτερα γίνεται την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας.

"Παρακαλώ τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μην διέρχονται ή να απομακρυνθούν από σημεία όπου στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί έντονα πλημμυρικά φαινόμενα", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γ. Κελαϊδίτης. 

 

Πηγή:90fm.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...