Σε οκτώ προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία για τον εμπρησμό και την καταστροφή του μαγαζιού του περιπτερά Χρήστου Σαμψώνη, στη Γαστούνη ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί στο επίκεντρο άγριου επεισοδίου ξυλοδαρμού σε βάρος του.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», οι δράστες έσπασαν τη γυάλινη είσοδο του καταστήματος, μπήκαν στον χώρο, τοποθέτησαν μέσα μια παλέτα και της έβαλαν φωτιά.
«Σπάσανε τη τζαμαρία, βάλανε την παλέτα μέσα και βάλανε φωτιά και φούντωσε όλο», είπε ο Χρήστος Σαμψώνης.
Όπως προσθέτει, το κατάστημα ήταν σχεδόν έτοιμο καθώς σε πέντε ημέρες θα άνοιγε: «Έκανα ένα καινούργιο ξεκίνημα και ήμασταν πέντε ημέρες πριν ανοίξουμε. Και μας πήραν τηλέφωνο το πρωί ότι το μαγαζί καίγεται».
Στο πλευρό του βρίσκεται ο συνέταιρός του -και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης - Μανώλης Θεοδωρακόπουλος. «Δυστυχώς έχουμε βάλει το κεφάλι μας στο χαντάκι και δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα» λέει χαρακτηριστικά.
Σαλαμίνα: Περιπολικό παρέσυρε 12χρονη έξω από δημοτικό σχολείο – Νοσηλεύεται μετά από χειρουργείο
Καιρός: «Πρόβα» καλοκαιριού μετά τα χιόνια - Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις