Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο συγγενή τους στα Χανιά - Ξέφυγε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα

Την ύστατη στιγμή κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει ένας 51χρονος, όταν ένας από τους δυο συγγενείς του με τους οποίους λογομαχούσε για κτηματικές διαφορές στα Χανιά έβγαλε πυροβόλο όπλο και άρχισε να "γαζώνει" το όχημα, χωρίς να τον πετύχει!

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Κεραμειά και το παρ' ολίγον θύμα το κατήγγειλε άμεσα στην Αστυνομία κατονομάζοντας τους δράστες, έναν 67χρονο και τον 37χρονο γιο του που τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα αναζητήσεις. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και τους δυο στο ποιμνιοστάσιό τους, όπου τους συνέλαβαν.

Στο μαντρί και στο όχημα των δραστών βρέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 35 φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Φόρτωση άρθρων...