Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γεμάτα κόσμο αναχωρούν τα πλοία και τα ΚΤΕΛ ενόψει Πρωτομαγιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έξοδος για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η κίνηση στις εθνικές οδούς ήταν αυξημένη όλη την ημέρα. Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ήρθε και οι Αθηναίοι όπου φύγει φύγει.

Γεμάτα φεύγουν από νωρίς το πρωί πλοία και ΚΤΕΛ. Δυο εβδομάδες πέρασαν μόλις από το Πάσχα και οι εκδρομείς άδραξαν την ευκαιρία.

Ετοίμασαν ξανά τις βαλίτσες τους με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό αυτή την φορά, για να πάνε στα αγαπημένα τους νησιά.

Την τιμητική τους έχουν τα νησιά των Κυκλάδων. Η Πάρος, η Σαντορίνη και η Νάξος είναι από τα πρώτα νησιά που επελεξαν για το τριημερο, ενώ όσοι ήθελαν μία κοντινη λύση επελεξαν νησια του Αργοσαρωνικού. Τα πλοία για Αίγινα,

Ύδρα και Σπέτσες ήταν γεμάτα και με δυσκολία έβρισκε κανείς αν το άφηνε για τελευταία στιγμή.

Κατάμεστα και τα ΚΤΕΛ. Πολλοί Αθηναίοι προτίμησαν μία πιο οικονομική λύση για αυτό το τριήμερο και έτσι επισκέφθηκαν τα χωριά και τα εξοχικά τους για να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Στα ΚΤΕΛ του Κηφισού έχουν προστεθεί 15 επιπλέον δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, με την πληρότητα σε πολλά από αυτά να φτάνει και το 100%.

Το τελευταίο τριήμερο πριν από τις Εθνικές Εκλογές της χώρας ίσως βοηθήσει πολλούς πολίτες να αποφασίσουν με καθαρή σκέψη που θα ρίξουν την ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Φόρτωση άρθρων...